Pulfer je zagrebačka pivovara koja je s radom također počela 2016.-e godine. Proizvodnja piva je na početku bila smještena u Varaždinu, te zadnje dvije godine u Čakovcu, u suradnji s Lepi Dečki pivovarom – takozvano gypsy pivarenje; pivovara koja nema vlastiti pogon za proizvodnju „gostuje“ u prijateljskoj pivovari koja im posudi par tankova za kuhanje piva.
Kuhaju nepasterizirana, nefiltrirana piva.
Imaju tri stalna stila – Ziher pale ale, Landsky session IPA i Brundelweiss weissbier, ali izbacuju i popularne sezonske stilove poput zimske Black IPA, Boranka Stouta od koje je dio zarade išao ka pošumljavanju Hrvatske, Sourovska sour piva kuhanog u suradnji s pivovarom Hotch Potch te serije NEIPA piva koja je izlazila ovo proljeće i početkom ljeta.
0,5 l | Alc 5,2 % |
IBU 31 |
Ludo pitak pale ale s divnim cvjetnim i voćnim aromama. U žargonu, ziher znači da je nešto sto posto sigurno, znači sa Ziherom ne možeš fulati!
0,5 l | Alc 4,5 % |
IBU 40 |
Ova session IPA skuhana je u čast prvoj kondukterki zagrebačkog ZET-a, Pauli Landsky. Samo pivo je, kao što je bila i gospođa Landsky, neustrašivo i sofisticirano.
0,5 l | Alc 6,2 % |
IBU 70 |
Klasični njemački stil pšeničnog piva, jak okus banane i klinčića, ali iznenađujuće pitko i osvježavajuće pivo.
0,33 l | Alc 9.7% |
IBU 35 |
Kolaboracijsko pivo s pivovarom Omnivar iz Ljubljane, te Old Street Brewery iz Londona. Okusni profil krcat karamele, grožđica i meda. Posebni samostanski kvasac daje autentičnu začinjenost. Savršeno uz deserte, za potpuni hedonistički doživljaj. Oprezno s 9,7% alkohola jer ovo pivo je opasno pitko! Prikladno za odležavanje, stoga zgrabi par boca, pospremi ih u podrum i zaboravi na njih. Kad ih ponovno nađeš, nećeš požaliti što si čekao!