Eventi

Eventi s ciljem promocije su savršen način da Vašim potencijalnim klijentima prezentiramo Vašu novu i inovativnu ponudu, pokrenemo razvoj zajednice oko Vaše tvrtke, educiramo Vašu publiku o novim trendovima na domaćoj pivskoj sceni i zabavimo se u procesu!


Event

TBA

Free!

Meet The Brewer / Tap Takeover

Meet the Brewer (= upoznaj pivara) eventi poznati su svugdje u svijetu kao alat broj jedan za razvoj pivske zajednice oko nekog lokala. Eventi su to kroz koje same pivovare rade svoj marketing, uz Vaš lokal. 

Pivar prezentira rad pivovare, njezinu povijest i buduće planove, te stilove piva koje kuhaju u opuštenoj atmosferi, te nudi besplatnu degustaciju svojih piva za sve okupljene. Ovaj tip eventa savršen je za lokale koji imaju za cilj isprofilirati se kao pivski orijentirani lokali.

Tap Takeover (= preuzimanje pipa) je event tijekom kojeg sve postojeće pipe na točionicima preuzima pivovara i spaja isključivo svoja piva. Odličan event za suradnju s visoko popularnim pivovarama!

Event

TBA

100 kn

Eventi sljubljivanja hrane i craft piva

Eventi sljubljivanja hrane i craft piva idealni su za razvoj pivske zajednice oko Vašeg restorana. 

U suradnji s Vašim kuharom i majstorom pivarom određene pivovare stvaramo poseban "prix fixe" menu za kojeg primate rezervacije i unaprijed ste upoznati s interesom za ovom vrstom događanja u Vašem restoranu. 

Kao i kod vina, pivo se uparuje s hranom po dva osnovna principa; komplementarnost ili kontrast. 

Ponudite nešto novo svojim gostima i javite nam se za zajednički iskorak u Vašu novu poslovnu budućnost!

Event

TBA

10kn po osobi

Pivski kviz

Pivski kviz je savršen spoj edukacije i zabave, event primjeren za svaki pivski orijentiran lokal! 

Naše kvizeve vodi i osmišlja poznati riječki homebrewer Goran Boneta, kviz preferira voditi kroz aplikaciju Kahoot! koja dodjeljuje bodove ne samo za točne odgovore, već i za najbrži prst! Goran prepoznaje tip publike, te modificira težinu pitanja za svaki stupanj pivskog znanja.

Sve što je potrebno za održavanje Pivskog kviza je mrvica opreme, šačica pivskih zaljubljenika i dobar afterparty!